EPC 2010 .

Stundande prisutdeling.

Börjar med att sammanfatta tävlingen
. Dag1: Gamlebyviken var de som gällde, jag personligen har alltid haft svårt för gamleby. Men de är där man vinner tävlingen men ingenting gick enligt planerna. Skit tungt att åka från gamleby med 0 fotofiskar. Jobbigare skulle det bli.

Dag 2: Vaknar upp i stugan 05:50 då blåser det storm. 22s/m och två meter höga vågor. Så vi blåser inne på de bästa området för grov fisk. Men det är ju lika för alla men det såg riktigt tufft ut för oss nu en dags fiske kvar och dåligt utgångsläge.

Dag3: Ytterskärgården, inte så mycket att säga men vi var ute efter fem fotofiskar och det blev egentligen ingen match men storleken på våra fem största är under all kritik. Men 40 landade pikes på en dag får väl endå ses som godkänt. Tror att vi kan komma ganska hyffsat till endå, vi får se. Nu ska jag ta en riktigt kall bira sen upp på prisutdelingen.

/ Pikenuts Fishing Team och ett stort tack till grabbarna på CWC .


Nötterna checkar in.



Pikenuts är landade i västervik nu. gös-jonas och jenk är här livet kan inte bli bättre? eller sämre? haha.. skitfiske på er nu drar de igång imon. vi viker inte en tum / Pikenuts

EPC 2010

Nu är de snart dags. Den årliga tävlingen som utser europas bästa gäddfiskare går av stapeln i Västervik 25sep-3okt. Pikenuts är givetvis på plats med ett team som ska göra allt som står i vår makt för att ta hem skiten i år. Hoppas på en riktigt rolig vecka i Västervik, Skitfiske på er! uppdateringar kommer eventuellt under veckan../ Pikenuts Fishing team.


RSS 2.0