Riktigt segt fiske.




Pike Open 2010

Allt började med 4 timmars stenhårt nöttande som resulterade i 0 fiskar och det skule fortsätta trögt som bara den. En halvtimma innan fiskestop hade vi vårat första pet, och jag nitade den, 75 cm gädda räddade dagen. Vi trodde vi låg riktigt illa till men den visade sig att inget team hade mer än två fotofiskar. Andra dagen blev helt annorlunda för oss vi åkte ut och plockade en 75 cm fotofisk direkt på morgonen och blev helt klart tända, kämpade vidare stenhårt men de blev inte mycket mer än så gäddorna lös med sin frånvaro , en fisk till hade räckt för seger. Men fiske utan vind är aldrig lätt så bara att kämpa vidare och se en tionde plats som helt godkänt.
 Riktigt bra upplägg på tävlingen och har haft en riktigt kul helg. Får ge ett speciellt tack till grabbarna på fiskenyheter, Jovan och Anders och så en fett kyss till Gös-Jonas :) men om jag inte minns fel så var de en en vis Jonas som sa att man skulle vara tuff och hård som gäddfiskare inte åka hem efter första dagen , något måste ha gått snett på briggen? för du är väl tuff och hård? haha helt klart en sjukt rolig tävling, vi kommer gärna nästa år / The Nuts..

Bilderna från tävlingen är lånade av http://www.pikeopen.se


Kommentarer
Postat av: Johan jakobsson

Hej grabbar. Såg att det gick lite sisådär för Er nere i V-vik i helgen, men Ni fiskade bättre än snittet. Jag ska ner till Loftahammar i helgen och undrar om Ni har några tips om vatten och om beten och färger?

Mvh Johan

2010-10-26 @ 21:48:44
Postat av: J

Hur gick det med rutan-historian förra helgen ? Hahaha

2010-10-29 @ 21:18:58
URL: http://nonamefishing.blogg.se/
Postat av: Pikenuts

Johan: Tyckte endå att det gick ganska bra för ena teamet med tanke på hur sjukt trögt det var.. vi har inte varit så mycket i loftahammar faktiskt, men har hört att det ska vara svår fiskat i syrsanviken. Västervik kan vi utan och innan s där kan du få lite heta tips, men Big bandit tånglake 2 funkar ju alltid grunt, om du ska fiska djupt släng på lite bulldawgs elr liknande ..



J: Vet faktiskt inte vi har inte hört något än, men helt klart en grej man kommer att skratta åt i framtiden :) haha

2010-11-01 @ 18:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0